Om onze doelgroep zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn...

...zijn wij betrokken bij verschillende initiatieven die het welzijn of de ontwikkeling van onze doelgroep bevorderd.

Vanuit CasesToCare hechten we daarom veel waarde aan onderlinge samenwerkingen met andere professionals.

Projectontwikkeling CasesToCare

Jeugd

Regionaal is CasesToCare betrokken bij een aantal projecten gericht op het welzijn van jongeren. Deze projecten richten zich bijvoorbeeld op activering van jongeren, maar ook op preventie van het alom bekende 'verkeerde pad'. Door hier actief mee bezig te zijn, blijven wij op de hoogte van het aanbod in hulpverlening en van dat wat er speelt bij de jongere zelf. Wij kunnen voorzien in verschillende workshops voor zowel ouders als professionals.

18+

Sinds 1 januari 2015 zijn er verschillende projecten opgestart welke zich richten op jongeren met een beperking die de magische leeftijd van 18 hebben bereikt. Zij vallen vaak vrijwel direct tussen de wal en het schip.

Hoewel deze projecten een waardevolle bijdrage leveren aan het bestaan van deze jongeren, blijven er altijd onderdelen in onze maatschappij waarvoor onvoldoende aandacht is. Wij hebben ons aangesloten bij een aantal initiatieven die zich inzetten voor de verbetering van de kwaliteit van leven van deze doelgroep.

projectontwikkeling 18+
join us

Mee doen

Wil je het verschil maken, beheers je zelf een gepaste discipline en wil je meedenken bij onze projecten? Of heb je een initiatief waarbij CasesToCare van meerwaarde kan zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd open voor nieuwe initiatieven of verruiming van ons netwerk. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van afgeronde projecten!